Ont, det gör ont...

Aj aj i hjärtat. Har fått en hemsk släng av mathias-sjukan. En obotlig sjukdom som endast kan botas med hjälp av puss och kel. En vara som det är ont om hemma för tillfället. Tur att man har Rolf så att man kan få lite lindrig, dock är han inte så förtjust i att bli pussad på. Man får hålla fast honom hårt och pussa snabbt innan han vrider sig ur ens grepp. Min brist på fysisk kärlek gör att jag blir på ett uruselt humör... Något min stackars studiekamrat har blivit varse om.
Vi håller på och skriver på det J-Ä-K-L-A examensarbetet och det känns som att vi inte kommer någon vart. Jag menar, det är inte lätt att sitta och läsa vetenskapliga artiklar på engelska när man knappt förstår de på svenska... Men jag ska uthärda, alla andra har ju fixat det innan oss, så på nått sätt borde det gå.


trött på skolan

Jag och Keno-malin sitter i skolan och ska skriva på vårat examensarbete. Oftast prioriteras dock annat så som; fika, facebook och alla klädbutiker på nätet. Idag har vi dock lyckats få till flera menningar och vi känner oss riktigt Nasa-smarta. I går hade vi massagekurs. Det är så skönt! Dock använder vi oliv-olja som massage olja så alla går omkring och luktar som en italiensk maträtt.
Jag och Mattis har äntligen beställt Bröllopsresa, för nu längtar jag mig blå efter sol, värme och kall bruskie. Mathias har utmanat mig att dyka med hajar, och jag har antagit utmaningen. Har som tur är fått information om att den enda haj-attacken som förekommit i Thailand är den som var med i The Beach filmen, så jag kan känna mig lugn. På detta sätt får jag pricka av en av de saker jag ska göra innan jag dör på min lista.
På lördag blir det kräftskiva med grannarna, ska öva in några godingar till snapsvisor.
SKÅL!

Årets första kräftskiva

I går var vi på årets första kräftskiva, de näst kommande två helgerna blir det ytterligare kräftskivor. Så nu gäller det att ladda under veckan för att orka med.
Som sagt,  igår var det Kräftskiva hos Syster Yster och Robban. Dom hade gjort jättemysigt med partytält och massa levande ljus i trädgården. Tyvärr regnade det och var ganska kallt, tur att nubben värmer gott ;-)
Dessutom vann vårt lag tipspromenaden med alla rätt!!! Dock måste det ha varit någon halvsnurrig typ som rättade för enligt oss hade vi fel på minst en fråga... (men det erkände vi minsann inte). Det var massa nya ansikten på kräftskivan och det kändes underbart att få presentera Mathias som "min man". Har fortfarande svårt att inse att man numera är en liten fru eller inte så liten heller, när jag såg bröllopsfotona önskar jag att jag hade tränat lite inför den stora dagen...

Just nu längtar jag efter bröllopsresan, behöver lite sol och värme!



Shit, nu är man en fru..

Tre dagar sedan bröllopet och nu har man först börja smälta lite av allt som hände. Jag säger som jag alltid säger -Herrrrreguuuud!
Det var en underbar dag. Först till frissan med Tärna Jenny . Där skulle vi dricka champange och bli snygga. Champangen hade dock stått i kylen i snart två år så den smakade tyvärr gammal strumpa och gick således inte att dricka...
Vidare till Make-up store där vi förvandlades ytterligare till snyggingarna 1 & 2. Sedan hem och byta om...
När jag kom hem var hela huset fullt av folk och jag blev lite smått hysterisk a la Bridezilla och gormade ett tag. När jag äntligen fått ut alla kommer Pappa med hela familjen med Mathias present på släpkärra. Mitt uppe i detta bytte jag oxå om...
Vi åkte till Kyrkan i en gangsterbil från -37, Gurkan och kände oss så glammiga och tyckte att det var som om vi var med i sex and the city filmen  (men undantaget att Mathias förhoppningsvis var kvar i Kyrkan när vi kom dit). När vi skulle in i Kyrkan var mina tärna och pappa ganska nervösa. Jag hade även sju blomsterflickor att dirigera...
Cermonin var underbar!!!! Solisterna sjöng så att hjärtat smälte och Gurkan läste så otroligt fint att själen dansade.
Sen var det kalas!!! Och det var minsann ett kalas. Fyra stycken fick bäras till bilarna (en av dem var bruden...)
Underbara tal och spex, vilka systrar, vilka gäster och bandet var grymt bra och vi dansade som galningar. Jag tror aldrig jag har varit så lycklig eller haft så roligt!
Lägger ut några bilder här så mamma får se (hon är inte så haj på facebook...). Det är min lillasyster Elin som har tagit dom, hon är grym!!!

(det stod i mitt horoskop idag att jag inte skulle skryta så mycket, men det skiter jag i...)

RSS 2.0