kyligt värre

Det börjar bli riktigt kallt på nätterna, är lite orolig för mina nyplanterade rosor.
Har även beställt en ny klätterros från  www.bakker.se Som inte har dykt upp ännu. Det verkar vara ett segt företag, hoppas att den hinner komma innan tjälen står i backen.

Visst är den ljuvlig!!! Frågan är bara om den är lika underbar utanför photoshop?

I helgen fick jag pröva på livet som ensamstående småbarnsförälder. Det var lite svettigt stundtals...
Som att vara med i ridhuset. Smilla fick en jättehäst som självklart var supersur och ville inte alls ha rensade hovar. Jag hade absolut gått in och hjälpt henne i boxen om det inte vore för att jag hade en liten Harriet att se efter... Annars hade jag direkt gått in med bestämda steg i boxen och tagit tag i jätte jätte hoven på jätte jätte hästen som var jätte jätte sur...   Som tur var hade vi Signe med oss samt ridläraren som hjälpte oss att sköta om hovar och dylikt. Jag behövde inte ens rykta så mycket som ett svansstrå, tack!


höstmys

Solen har äntligen hittat hit, det plus långa promenader har fyllt både mig och Rolf av extra energi. Så nu är det bara att kavla upp ärmarna och sätta igång med diverse projekt. Frågan är bara i vilken ände man ska börja, sy nya gardiner eller måla dörrar? Plantera om i rabatterna eller måla fönster?
Börjar nog med en kopp kaffe...

ett tag sedan...

Har inte bloggat på ett tag, har helt enkelt inget nytt att rapportera om. Mitt liv är rätt stillsamt just nu, vilket är gott men ändå lite stressande. Har svårt att bara slappa, blir alltid hetsig och tänker att nu måste jag passa på att göra det och det och det... Jag är ju arbetslös numera och det är påfrestande minsann. Trodde att det skulle blir lugnt, jobba timmar på öron och stämpla upp resten och sen dyker ett vikariat upp så smånigom, lätt som en plätt! Men det freakar verkligen ur mig. Blir knäpp av att inte veta, vill ha fasta tider och en regelbunden lön. Mathias tycker att jag ska passa på att njuta av lite ledighet, men det är inte lätt när det kryper i kroppen så fort jag sitter still. Ska ansöka om Norsk legitimation, då kan jag får jobba hur mycket jag vill minsann...

RSS 2.0