Är våren på väg?

Är våren på väg äntligen? plus och minus rader om vart annat, som om vädret inte riktigt kan bestämma sig. Själv längtar jag, som säkert alla andra, efter vårens ljus. Altt går så mycket lättare när dagarna blir ljusare och medför att kroppen fylls av energi. För just nu är min energinivå låg. Har haft för mycket att göra helt enkelt, jag tog mig nog vatten över huvudet när jag trodde att jag skulle fixa att plugga 150%, än så länge har det gått bra men jag känner att hela kroppen är sliten och jag längtar efter en helg utan plugg där jag bara kan skrutta runt i pyjamas hela dagarna. Men nu är det bara fem veckor kvar sen är jag tillbaka till 100% och då kommer jag att få tid över till att ta igen tid med alla mina underbara vänner som jag försummat så under denna tiden.
Sen kommer äntligen mamma & Bolla hem i morgon, då ska jag sanera huset efter alla hundar. Jag har torkat kiss och bajs till förbannelse de sista dagarna. Men jag ska inte klaga, alla är ju här i allafall nu. För som ni alla vet har ju Margit varit försvunnen i 4 nätter, hon var ute på egna äventyr hon. Rolf längtar nog oxå till att de ska åka, så att han får ha sina ben och leksaker i fred.
I eftermiddag har jag tenta i Katastrofmedicin och jag har inte pluggat alls, skulle sitta i biblioteket hela helgen men fick spendera den istället i skogen letandes efter Margit. Men men mirakel kan ju ske, det har jag ju fått bevis på tidigare i veckan ;-)

den äventyrlige

Fullt hus!

I morgon kommer Greta och Margit hit, dom ska bo här en vecka medans mamma och Bolla jäser i solen. Så framöver kommer det att bli trångt i sängen...
Annars är det mest plugg som gäller, dag som natt. Tentor står på rad så det är bara att bita ihop.
På lördag är det klassfest ,alla har fått uppdraget att avslöja en hemlighet om sig själv som ingen annan vet om. Tur att man har många klavertramp i bagaget ;-)

Världens Vackraste Rolf


En bra avslutning på helgen

http://www.youtube.com/watch?v=0SpCCHm3CNo


Må hända är de världens bästa band och det här är deras i särklass bästa låt.

fredagsmys

Ligger i soffan med lill poffen och ska snart bege mig till Bollis för lite fredagsmys. Fredagar är minsann den bästa dagen, bara mys och en hel helg framför sig. I morgon blir det kalas, syster fyller 35 och det blir partaj med tjejerna. Ska bli kul att få fixa till sig, dricka lite vin och dansa dansa dansa! Dessutom har jag en ny kjol som har legat i garderoben och väntat på att få komma ut och se sig omkring. Allt är således upplagt för en riktig rökar kväll, Tjoho!

RSS 2.0