tentaplugg

Har varit ledig i fyra dagar från praktiken för att plugga till tentan som går av stolpen i morgon. Av dessa fyra dagar har Emma pluggat ca en halvtimme... Så fort jag sätter mig ner börjar tankarna vandra. Dom flesta tankarna stavas B-R-Ö-L-L-O-P... Att jag inte kan få det ur huvudet, det enda min dumma hjärna kan tänka på är dekorationer, smycken, kläder, mat, goda viner, underhållning för gästerna, bordsplacering osv. Sen för att göra saken värre kan jag inte låta bli att spela låtarna vi ska ha i kyrkan, ca 20 gånger varje dag...  och varje gång tjuter jag som en stucken gris. Behöver snart professionell hjälp...

okej, jag erkänner galenskap...

Det är bara att konstatera, jag är lite galen. Först hade jag planterings-galenskap. Köpte blommor till höger och vänster som jag slängde ner i backen lite varstans. Jag köpte olika sorter men fick dille på klematis. Jag vågar nästan inte berätta hur många jag köpt... Men det jag kan säga är att jag drog en vit lögn när jag sa till Mattis att jag "bara" köpt totalt tolv... När jag läste i min trädgårdbok stod det att det var lagom med ca två stycken i en normal stor trädgård då de blir ganska så stora och i ögonfallande. Oops, skulle läst i boken innan jag planterade. Men är det inte lite typisk mig, jag gillar ju inte det "lagoma", ska det va ska det va är ju mer min melodi, vilket dock inte alls är Mathias...  Har dock smörjt honom med att jag planterat blommorna av kärlek  till honom (måste ha lite gulli-gull så att han inte kan skälla på mig sen när det kommer att se ut som en djungel).
Sen fick jag dille på ebay, har handlat allt möjligt. Det är ju inte så bra med tanke på att jag har shoppingförbud... Fast jag får ju handla till bröllopet förståss. Så nu försöker jag komma på hur man kan användning av ett brett guldbälte på bröllopet... Några förslag?
Hoppas vi ses snart igen.

RSS 2.0