På begäran

Har fått flera uppmaningar att lägga ut fler bilder från bröllopet. Medans jag ändå gör ett inlägg ska jag passa på att skryta. Fick visa leg igår när jag köpte snus...


just nu har man ramlat tillbaka allt för många steg...

Kom till skolan, satte mig vid datorn och tog fram examensarbetet. Men när jag öppnade dokumentet var allt borta. Snacka om att bli helt kall-svettig. Sprang bort till data-supporten, där jag fick förklat för mig att jag måste ha sparat ett  tomt dokument över arbetet... Malin fick bjuda på en stor bulle för att trösta mig. Sedan var jag apatisk resten av dagen, satt bara och stirrade på datorskärmen och fick flera gånger hejda mig för att inte slänga datorn i golvet och stampa på den. Som tur är har jag kvar nästan alla anteckning men den fina tabellen som jag fick hjälp med att göra är ju helt borta... snyft. Så himla klantigt att inte spara en säkerhetskopia. Dumma dumma Emma!!!
Sen har jag varit och lämnat Rolf hos vetrinären. Han fick tre sprutor och han skrek för han blev så rädd. Efter andra sprutan ville jag nästan ta honom under armen och springa därifrån. När dom sedan tog honom iväg till operationen och han tittade efter mig sorgset med sina stora ögon ville jag grina. Vet ju att han är i goda händer men han är ju min bebis. Ska hämta honom i eftermiddag och då ska jag köpa något extra smaskig åt honom som plåster på såren. Mathias säger alltid att
' - Emma, han är en hund, inte en människa'. Och visst vet jag det, men ändå har jag lust att klippa till honom när han säger så. Måste kanske ta och skaffa en riktig bebis snart så att Rolf får vara en hund och inte "mammas lilla kelgris".
Ett ljus i den nu så kalla mörkret är att min man kommer hem idag. Så det ska bli en riktig myshelg med massa kel. Dock måste jag avlägga lite tid till att skriva om det som gick upp i rök i datorn.
Usch vilket deprimerande inlägg detta blev...

Söndag i soffan

Alla grannarna grejar i sina trädgårdar men Emma ligger på soffan. Orkar bara inte, det är så grymt tråkigt att kratta löv. Dessutom är jag trött, Bodil fyllde år igår och det skulle minsann firas. Jag tror att firade för ungefär en fyra fem stycken...
Har anmält mig för vårterminen på skolan och jag ansökte även om att få läsa en extra kurs i psykisk ohälsa. Så det blir totalt 150% studietakt. Vet inte om jag fixar det men jag ska försöka. Dom kurserna som ingår i programmet måste ju komma i första hand. Fixar man det inte får jag väl hoppa av extra kursen. Men det vore en skön prestation, känner att jag behöver utmana mig själv lite för just nu går livet i slentrian.
I morgon kommer min man hem, jag är så lycklig att jag nästan kola vippar. Han har varit borta i tre hemska veckor och jag är så sugen på att pussa och krama honom och även göra lite annat smått och gott... Så i eftermiddag måste jag ta mig i kragen och fixa lite här hemma så att han kommer hem till ett fint hus. Ska även åka och handla så att kylen är full. Måste ju fjäska lite så att han blir förblindad och tror att jag är en fantastisk hustru. För då vips glömmer han bort att jag har partajat flera helger i rad och shoppat två nya klänningar.

promenad i höst vädret med lill-prinsen



Sen blir man förstås rysligt trött av en sådan långpromenad...


I kväll blir det tacos och idol. Heja Lasse!!!!

detta har hänt sedan sist

Helgen var som förväntat underbar. Trots att jag inte är Lena & Orups största fan, var jag ändå imponerad av deras show. Måste säga att Lena är en fantastisk artist. Lördagen fortsatte strålande. Lite shopping i Götet innan vi fixade oss snygga på hotellet med lite vino. Sedan var vi sex förväntans fulla flickor som drog iväg till Ladies Night. Måste säga att jag har alltid tyckt att Martin Stenmark varit lite överskattad men nu har jag totalt fått ändra uppfattning. Vilken man!!! Suck, stön och stånk minsann ;-)  Stormare hade man oxå gärna sätt tänderna i ;-)  När man haft en sån underbar helg med systrar och vänner runt omkring sig blir ensamheten så påtaglig när man kommer hem. Så just nu känner man sig ensammast i hela världen och det känns som att det är långa mörka år kvar tills Mattis kommer hem. Till helgen blir det partaj hos Bobo. Eftersom jag inte varit med på någon klass fest sedan vi började skolan har jag varit tvungen att svära på att jag kommer med. Var hemma hos Bodil förut och hon visade några videofilmer från möhippan, bröllopet samt tidigare fester. Jag kan säga att fru Torger är alltid den som syns, hörs och skämmer bort sig mest av alla. Det är som att allt förstånd rinner ut ur skallen ju mer som rinner ner i strupen. Jag borde få alkoholförbud.... Kan någon barmhärtig själ ordna detta?

fullbokad helg

Till helgen blir det full rulle. På fredag är det Lena och Orup och på lördag blir det Ladies night. Tjoho, stånk och stön. Visst ska det bli otroligt kul men det kommer nog att kännas på söndag. Börjar bli för gammal för hela-helgen-partaj,  fyller faktiskt snart hela 29 år.
Har fått min nya kamera och den är så fin, den är verkligen super cerise. Perfekt liten chick-cam. Mattis suckar dock och stönar, han står för den ekonomiska hälften i detta äktenskap. Men en fungerande kamera måste faktiskt varje hushåll ha och är den dessutom cerise måste man absolut ha den.
Syster yster med sambo ska klä ut sig på Halloween, när jag var ute och spanade bland utklädnings kläder på nätet blev jag själv så sugen. Så helt plötsligt hade jag ställt till med ett eget partaj på Halloween. Tyvärr är jag ute lite i sista minuten så många har redan planer, men vi som blir kommer i alla fall ha grymt skojigt. Nästa år blir det i alla fall stor kalas på halloween då en viss donna fyller the big tree-0. Då blir det maskerad för hela slanten minsann.
Hörs efter helgen!

    Varför inte vara en liten HOT dog ;-)

RSS 2.0