När man har tråkigt...

Har varit hemma två dagar p.g.a. magont och kräk, blä och fy. När man är hemma ensam får man tråkigt efter ett tag... Men som tur är hittade jag en glödlampa som var fin...


ledig

I helgen var vi på galej hos Mia och Robban, en grymt trevlig fest må jag säga. Trevligt folk, god mat och som vanligt galna upptåg. Tusen tack för en rolig afton!

Är ledig denna underbar tisdag då solen strålar från en blå himmel. Dock måste jag plugga, hemtentan i psykisk ohälsa ska vara inne i morgon (och Emma har inte börjat än...). Men snart är det över och då ska jag ta igen mig minsann. Men jag ska börja dagen genom att samla krafter på en långpromenad med Rolf. Killen ska förresten bli pappa igen, pimp-mama drar in storkovan ;-)

Långledig

Är ledig fredag, lördag och söndag och har bestämt mig för att bara vara hemma med maken. Vet inte när jag hade en ledig helg senast och speciellt inte en ledig helg med Mattis. Däremot ska det grejas här hemma, målning av Emmas garderob är högst upp på listan.Det har varit många funderingar om vilka färger som ska förkomma i detta lilla underverk. Från allra första början skulle ju allt, självklart, vara rosa. Sen var jag helt inne på mörkt sammets lila golv, vita väggar och guld guld guld på hyllor, skoställ och diverse. Men nu visade det sig att mörklila golv  inte var så lätt att få tag i, de flesta lila var mesigt ljusa och inte särskilt snygga. Hittade dock en som var grym, dock kostade den 700kr/kvM och fick således glömmas. Men nu har jag ändrat mig på färgfronten. Nu blir det i stället för lila, mörkturkos. Någon som även maken kan godkänna. Så nu är det bara att sätta igång att måla och fixa.

Bolla kom förbi med Rolfs bebis härom dagen, visst är hon underbar!


Partyhelg!

Idag är det soffläge, det har varit party både fredag och lördag och det är alldeles för mycket för en snart trettioårig donna.
Men kul har det varit minsann, verkligen en helg som går till historien. Jag har skrattat så mycket att jag har träningsvärk i magen. I morgon börjar praktiken och jag ska först vara sex veckor på sjukhuset och sedan sex veckor i Säffle kommun. Ska bli gott att få ta ur näsan ur böckerna och komma ut i verkligheten. Annars börjar ångesten smått ramla över en, om mindre än tre månader ska jag stå där som en sjuksköterska och ha ansvar för andra människors liv och hälsa.
Shit pommesfrites liksom...

RSS 2.0