Måndag

Har jobbat hela helgen och är faktiskt ganska trött. Längtar mig tokig efter min karlslok, han har varit borta allt för länge...
Har även varit hemma hos syster yster och hjälpt henne att måla lite. Hur det går med min egen fönstermålning här hemma? Hmmmm... 
Annars förgyller jag dagarna med att vika servetter, typ... Nu är det bara en och en halv månad kvar, shit, det börjar kännas i magen.

Slut på helgen

Hemma efter en underbar helg i Oslo. Så det blev inte så mycket fönstermålning eller träning för mig den här helgen, tyvärr... Får försöka på nytt nästa vecka. Var och grillade nu i kväll hos syster yster, då bestämdes det att inom en snar framtid ska det minsann bli ett rejält tjej-partaj. Tjoho!!!


träning

Nu börjar det verkligen bli dax att komma i form till bröllopet. Jag har skjutit upp detta alldeles för länge, nu har jag inte ens två månader på mig. Var ute och sprang med syster yster igår, det var så grymt jobbigt. Efterår tyckte jag att jag varit så duktig att jag smackade i mig en STOR chokladkaka, inte bra...
Nu ska jag vara ledig hela helgen, då ska jag ta mig i kragen gällande fönster målningen oxå. Just nu är hälften av fönstrena på framsidan blå och hälften är gröna, inte så snyggt kanske, men annorlunda i all fall, vem vet jag kanske skapar en ny trend ;-)
Nä nu ska jag tjuren vid hornen och tvinga latmasken att flytta (i alla fall ett tag).
Ciao

SOMMAR SOMMAR SOMMAR

Har precis kommit hem efter natt-skift. Det är så gött att jobba och slippa plugga. Att man oxå tjänar lite kosing är ju inte heller så dumt. Annars är det mest Bröllopsbestyr som vanligt. Har varit lite deppig eftersom en hel del har tackat nej till att komma. Så från att vara hundra gäster är det nu 78st (då har fortfarande inte alla osa:t...). Om någon mer ringer och säger att de inte kan komma kommer jag att bli tok-ledsen.
I går på allsång på skansen såg jag en (mycket) gammal flamma (tror jag i alla fall att det var). Han satt brevid Sonja Aldén och de såg så kära ut. Stackarn att byta ner sig så ;-)


RSS 2.0