Madonna

I lördags firades fadern som uppnått  den aktningsfulla åldern av sextio. Vi hade länge prata om att skicka iväg gubben med fru på en resa, så därför bestämde vi att en sådan skulle införskaffas. Då svininfluensan härjar, bestämde vi att England skulle uteslutas i urvalet av destinationer, kändes nämligen lite taskigt att skicka dem dit det är värst just nu.  Då jag själv älskar Paris letade jag efter Weekendresor dit. Hittade en bra flygbiljett och hittade senare ett bra hotell som hade ett överkomligt pris samt låg centralt. Då det varken fanns många biljetter eller rum kvar, slog jag till direkt och betalade. Efter att ha fått bekräftelsen på mailen började jag titta lite närmare på hotellet på deras hemsida.  Läste och såg på bilderna, och var mycket nöjd med mitt val. Men när jag kom längst ner på hemsidan stod det att "Vi är ett gayvänligt hotell". Vilket jag ansåg vara lite märkligt skrivet samtidigt som jag tyckte att det var trevligt med en sådan öppen dialog. Pratade med syrran som i sin tur pratade med en vän som känner till Paris lite bättre. Då visade det sig att hotellet ligger visst i de lite "friare" kvarteren, med diverse godsaker runt hörnen...  Oops, där ser man... De lär nog få en spännande resa i alla fall...

Sedan var det Madonna som gällde på söndagen. Ullevi var blött men hett, grym show!!! Var dock lite besviken på att alla hits nästan var sönder mixade.
Bästa låten: Like a prayer
Sämsta låten: Olli dolli, jag säger bara  -Hjälp!
Mest imponerande: Donnas ass
Roligaste stunden: När Jenny säger att hon ska bli bakgrundsdansare till Madonna.  Citat: "-Jag är helt säker på att jag tror att jag skulle klara det".
Bara att börja öva på knä-moonwalken ;)

En fantastiskt helg helt enkelt!



RSS 2.0